torstai 21. heinäkuuta 2022

Kaatopaikkakuljetukset, tyhjennyspalvelut, kuolinpesien tyhjennykset Tampere Pirkanmaa: Mitä noudamme ja kuljetamme kohteista toiseen tai kaatopaikalle? Koko rahalla toimitaan tilauksen mukaan toki

Muuttomies kantomies muuttopalvelut kaatiskuljetukset vie ovetkin mennessään Talonmiespalvelu@gmail.com 044-3380291 

Yleensä hinnat sisältävät aina alv:n (24%) jos yritysmuuttoja, kantotyöt ja lastaamisen kahdella miehellä, siirtymähinta on aina tapauskohtainen riippuen etäisyyksistä (kiitos idioottimaisen eu:n kovimman polttoainehinnoittelun) = ajot sekä mahdolliset jätemaksut aina riippuvat tapauksesta. Mikäli vain peräkärryn tarvitseva muuttokuljetus ja tilaaja apuna, niin hinnoittelu 1 miehen mukaan. Kotitaloudet palvellaan alvittomilla hinnoilla.

Ovia ja Sultan sänkykin lähti kaatikselle. Kaatopaikkakuljetukset Tampere kaatiskuljetuksina Tarastejärvelle sekajätelavalle metallijätteeseen Talonmiespalvelu@gmail.com
Puhelin: 044-3380291 whatsup

Arvon Asiakas: Ensisijassa tarkat osoitteet tuotekuvaukset sähköpostilla, jotta näkee tietokoneella, eikä tarvitse tihruta pientä kännyn näyttöä.

Talonmiespalvelu Tampere Pirkanmaa. Käteisellä edetään kohteissa katselmuksen jälkeen. Muu on äkkiä liian usein luottotappiota sellaisia hommia emme suvaitse.

Mitä noudamme ja kuljetamme kohteista toiseen tai kaatopaikalle? Koko rahalla toimitaan tilauksen mukaan toki ;)


Huonekalut, puutarhakalusteet, puutarhaleikkausjätteet / leikkaustuotokset

Kuljetamme kaatopaikalle vanhat ja rikkinäiset / ehjät huonekalusi (emme osta), esimerkiksi muuton tieltä tai uuden hankittuasi. Kyydissämme kulkee mm. sohvat, sängyt ja nojatuolit. Erityispainaville esim asekaapit, moottorisängyt tulee kerroslisä riippuen kannettavasta.

Remonttijätteet / huoneiskorjausten tuotteet:

Teemme piennoudot kuomullisella peräkärryllä tai paku + kuomullisella peräkärryllä / isommat siirtolavalla remonttijätteille. Kyydissämme kulkee remontista jääneet tavarat, kuten laminaatit, puretut kaapit ja vanhat lattialistat. Hinnoittelu tuntityönä riippuen riittääkö kohteessa 1 vai 2 miestä / naista.

Häkkivarastojen, pyöräsuojien, vinttien, ullakoiden varastojen tukkeet roinat:

Haemme seinävierustojen, varastojen ja autotallin tilasyöpöiksi jääneet rojut. Kyydissämme kulkee muun muassa moottoripyörät, vanhat pyörät, poistettavat nurmikkoalueet, kukkaruukut ja rikkinäiset kodinkoneet.

Olemme laajan palvelun taho, hoidamme periaatteessa monenlaista kotitalouksien ja yritysten päivittäistarpeita vuodenaikojen mukaan muutosta raivauspalveluihin:

Noudamme ja kuljetamme lähtökohtaisesti kaiken, mitä yleensä kotitaloudesta löytyy. Tarvittaessa olemme kantoapuna omaisenne hautaansaatossa. Tavaroiden tulee olla käsin kahteen mieheen kannettavissa, pakattavissa ja purettavissa. Teemme myös tavarakuljetukset ja tavaranoudot uusille huonekaluille ja muille tavaroille eri marketeista ja kauppakeskuksista. Meiltä saat muun muassa torinoudot sohville ja sängyille. Meiltä saat myös noudot huonekaluille eri huonekaluliikkeistä. Kysy tarkemmin tavarakuljetuksiimme ja laita linkki mukaan millaista tavaraa pitäisi kuljetta mistä minne ja koska niin saat hinnan. Etenemme yksityistahojen kanssa vain käteisellä. Perseaukisia on vaivaksi asti, en ala tarkistelemaan eri tahojen luottoluokituksia. Setelit puhuvat että homma sujuu ja etenee. Pankkitukea on maksettu Suomessa jo liikaa.


Mitä emme kuljeta tai huoli?

Myrkkyjä, polttoaineita, asbestia etc. Erityisen painavia tavaroita, kuten pianoja tai teollisuuskoneita. Suuria tavaroita, jotka eivät ole kohtuullisesti kahden miehen kannettavissa. Maa-ainesta, joka ei ole säkitettävissä, oksat leikkaustuotteet käyvät. Kivitavaraa, jota on yli puoli kuutiota. Kuolinpesien kohdalla asiassa poikkeuksia tapauskohtaisesti jos veistoksia tmv.

PS: Kauttamme vaarallisetkin erikoispuiden mm pihapuiden kaadot, pensasaitoja ruohikkoalueita unohtamatta:

Pihametsuri Tampere oksistojen pudottelut pihojen raivaukset Talonmiespalvelu@gmail.com + 044-3380291 Laadukkaasti isojenkin pihojen nurmialueiden raivaus- ja hoitotyöt pihatöinä, kotitalousvähennysoikeus töistäni. Joten ollaan yhteyksissä, käteisellä edetään, muu on jumalanpilkkaa ;).
----------------
----------

Ei kommentteja: